Tašmajdan 100m2+10m2

Šifra nekretnine : 1256

Prodaja 260.500 € - Stan
100.00 m23.5 SobeCG VII/VIII  Štampaj
Lokacija: Tašmajdan+ Ulica: Knez Danilova+ standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1990 

Specijalna ponuda, retko u prodaji . U stambeno-poslovnom objektu izgrađenom 1990. godine se nalazi ova impozantna nepokretnost, Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica . U neposrednoj blizini objekta koji se nalazi u starom jezgru grada nalazi se, škola, vrtići, pijaca, marketi, crkva, veliki broj restorana i kafića .Objekat je sagrađen u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka i istoimenog sportsko-rekreativnog centra. Na samom ulazu u objekat vas dočekuju stepenice i Električni lift za više osoba će Vas poneti do sedme etaže gde će vam se blindirana ulazna otvoriti pri ulasku u divan aprtman . Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space upotpunjen dnevnim boravkom koji odiše udobnošću i toplinom, trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhinji gde je spojena esttetika i funkcionalnost. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku centralnu lođu sa koje se pruža pogled od XY$. Konfor ovog prostora se vidi kroz svedeni spavaći blok od tri spavaće sobe od kojih se svaka može koristiti u druge namene i još jedna lođa. Toalet i kupatilo sa kadom su izuzetno lepa i odišu funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluju opuštajuće. Prostor je opremljen stilskim nameštajem, led rasvetom , Visina plafona do četiri metra, kvalitetni podovi. Kupac plaća proviziju u iznosu od 2% od ugovorene cene.


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Podrum, Terasa, Tavan, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Banovo brdo, centar 125m2

3.5 | 125m2 | 250.000 €
Stan se nalazi na petom spratu u mirnoj ulici u samom centru Banovog Brda. U neposrednoj blizini nalaze se vrtić, škola, pošta, opština, restorani kao i nekoliko marketa. Odlična je povezanost sa svim delovima grada, a u samoj okolini nalaze se Ada Ciganlija, tržni centar Ada Mall, hipodrom i Košutnjak. Stan je dvostrano orijentisan i veoma svetao. Sastoji se iz dva nivoa, od toga prvi nivo čine hodnik, kupatilo, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, lodja i terasa sa koje se pruža pogled ka gradu.Na drugom nivou nalaze se tri spavaće sobe koje uključuju master sobu sa odvojenim radnim prostorom i zasebnim garderoberom, zatim toalet, dve tarase . Postoji mogućnost ugradnje panoramskog lifta za koji su zainteresovani većina vlasnika. Kupac plaća proviziju 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Zlatibor 102,35m2

3.0 | 102.35m2 | 281.465 €
Predivana nekretnina koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata dekorativne cigle i savremenih plemenith maltera. Spoljna PVC stolarija u antracit boji sa niskoemisionim troslojnim staklima punjena argonom i REHAU profilima.Spoljni zidovi izrađeni od termo bloka 25cm I termo izolacionom kamenom vunom debljine 10cm, akustik termoblok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat će ispunjavati sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaku nekretninu. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanovima je 280cm u lokalima 650cn. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Zasebno grejanje za svaki stan pomoću Norveških radijatora sa centralnim termostatom i WiFi daljinskim upravljanjem. Tarket (troslojni prefinito parket) i vrhunska keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Ograde na terasama metalne pocinkovane i lastificirane. Mogućnost dobijanja ostave kupovinom određenih stanova. U ponudi su i parking mesta u garaži samog objekta. Cena sa uračunatim PDV-om za kupce prvog stana povrat PDV-a. Želimo Vam srećnu kupovinu.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Centar Svetogorska 84m2

3.0 | 84m2 | 300.000 €
U ponudi trosoban stan, uknjizeno 84m², iz tridesetih godina XX veka. Jedna od glavnih ulica Starog grada. Stan je sa tri strane orjentisan ka dvoristu, mirnom i ususkanom delu izmedju zgrada bogatom visokim drvecem, koje dostizu visinu i do prozora stana, tako da se unutar stana ne cuje saobracajna buka, niti se zbog krosnji drveca ima utisak nalazenja u samom centru grada. Stan je na cetvrtom spratu, potkrovlje.Ulaz stana vodi u hodnik sa ugradjenim plakarima, iz kog se direktno ulazi u prostrani dnevni boravak. Deo dnevnog boravka je pod kosinom. Visina do prve kosine je 1,6m. Iz dnevnog boravka je direktan ulaz u kuhinju iz koje se izlazi na vecu terasu. Dnevni boravak je povezan sa predsobljem, koji vodi ka decijoj sobi. Decija soba ima izlaz na manju terasu. U predsoblju je ulaz za kupatila sa ugradnom tus kabinom.Iz dnevnog boravka je ulazak za spavacu sobu. Grejanje je etazno.U prvom predsoblju postoji otvor za tavan, trenutno zatvoren, ali ima mogucnost dogradnje, ciji pristup imaju samo vlasnici ovog stana. Agencijska provizija 2%.
Detaljnije